Collection of methods for the microbial examination of foods / edited by W. Schmidt-Lorenz
ผู้แต่งร่วม: Schmidt-Lorenz, W. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 579.67 C6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Weinheim : Verlag Chemie, 1980, 1981, 1983. รายละเอียดตัวเล่ม: 3 V. : 33x31 cm.ISBN: 3527258264 (Weinheim, V. 1); 3527258787 (Weinheim, V. 3); 3527259647 (Weinheim, V. 2)หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- Methodology | Microbial examinationชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 579.67 C6 (Browse shelf) | กล่องที่ 233 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE26260 | |
วว. เทคโนธานี | REF 579.67 C6 (Browse shelf) | กล่องที่ 233 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34720 | |
วว. เทคโนธานี | REF 579.67 C6 (Browse shelf) | กล่องที่ 233 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE26259 |
There are no comments on this title.