Chilled foods : a comprehensive guide / Mike Stringer, Colin Dennis
ผู้แต่งร่วม: Dennis, Colin [ed.]
| Stringer, Mike [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.037.1 C5 Language: Thai ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge Woodhead Publishing Limited 2000 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xv, 486 p. ill., tables 24 cmISBN: 1855734990หัวเรื่อง: Frozen foods![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.037.1 C5 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE31805 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664.8.03 S4 Shelf life evaluation of foods/ | 664.8.03 U5 Understanding and measuring the shelf-life of food / | 664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - | 664.8.037.1 C5 Chilled foods : | 664.8.038 E3 Edible coatings and films to improve food quality / | 664.8.039.7 T7 The traditional fermented foods of Thailand/Bulan Phithakpol ... [et al.] | 664.848 อตส รายงานการศึกษาภาวะเศรษฐกิจอุตสาหกรรม เรื่องอุตสาหกรรมเห็ดกระป๋องในภาคเหนือ/ |
There are no comments on this title.