Carbohydrate chemistry for food scientists/ Roy L. Whistler and James N. BeMiller
โดย: Whistler, Roy L.
ผู้แต่งร่วม: BeMiller, James N.
เลขเรียกหนังสือ: 577.114 W5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : Eagan Press 1997 รายละเอียดตัวเล่ม: 241 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0913250929หัวเรื่อง: Biochemistry![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 577.114 W5 (Browse shelf) | กล่องที่ 2 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE31303 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
577.11 B5 Biopolymers : | 577.11(035) H3 Handbook of biopolymers and biodegradable plastics : Properties, processing, and applications / | 577.112 A55 Amino acids and their derivatives in higher plants/ | 577.114 W5 Carbohydrate chemistry for food scientists/ | 577.115(26) M368 Marine biogenic lipids, fats, and oils / | 577.115(26) M368 Marine biogenic lipids, fats, and oils / | 577.12 I8 Isolation and purification of proteins/ |
There are no comments on this title.