Carbohydrate chemistry for food scientists/ Roy L. Whistler and James N. BeMiller

โดย: Whistler, Roy L.
ผู้แต่งร่วม: BeMiller, James N.
เลขเรียกหนังสือ: 577.114 W5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : Eagan Press 1997 รายละเอียดตัวเล่ม: 241 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0913250929หัวเรื่อง: Biochemistry | Carbohydrates -- Metabolism
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
577.114 W5 (Browse shelf) กล่องที่ 2 Weeding 2018-08-31 1 BE31303

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300