Batters and breadings in food processing/ edited by Karel Kulp and Robert Loewe
ผู้แต่งร่วม: Kulp, Karel [ed.]
| Loewe, Robert [ed.]
| American Association of Cereal Chemists
เลขเรียกหนังสือ: 664.66 B385 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists c1990 รายละเอียดตัวเล่ม: 276 p. ill. 24 cm.ISBN: 0913250694หัวเรื่อง: Batters (Food)![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.66 B385 (Browse shelf) | กล่องที่ 11 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30380 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ | 664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ | 664:658.562 G68 Total quality assurance/ | 664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ | 664:661 A5 Antimicrobials in food / | 664:661 F65 Food additives, recent developmens/ | 664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ |
There are no comments on this title.