Batters and breadings in food processing/ edited by Karel Kulp and Robert Loewe

ผู้แต่งร่วม: Kulp, Karel [ed.] | Loewe, Robert [ed.] | American Association of Cereal Chemists
เลขเรียกหนังสือ: 664.66 B385 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists c1990 รายละเอียดตัวเล่ม: 276 p. ill. 24 cm.ISBN: 0913250694หัวเรื่อง: Batters (Food) | Breading | Food industry and trade
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.66 B385 (Browse shelf) กล่องที่ 11 Available 2018-08-31 1 BE30380

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300