Batters and breadings in food processing/ edited by Karel Kulp and Robert Loewe
ผู้แต่งร่วม: Kulp, Karel [ed.] | Loewe, Robert [ed.] | American Association of Cereal Chemists
เลขเรียกหนังสือ: 664.66 B385 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists c1990 รายละเอียดตัวเล่ม: 276 p. ill. 24 cm.ISBN: 0913250694หัวเรื่อง: Batters (Food) | Breading | Food industry and tradeชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.66 B385 (Browse shelf) | กล่องที่ 11 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30380 |
There are no comments on this title.