Batter and breading technology/ edited by Darrel R. Suderman, Frank E. Cunningham
ผู้แต่งร่วม: Cunningham, Frank E. [ed.]
| Suderman, Darrel R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.661/.667 B38 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. AVI Pub. c1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 224 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870554344หัวเรื่อง: Batters (Food)![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.661/.667 B38 (Browse shelf) | กล่องที่ 11 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE26789 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ | 664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ | 664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ | 664.661/.667 B38 Batter and breading technology/ | 664:661.73 G87 Food acid manufacture : recent developments/ | 664:663.11 F663 Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ | 664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ |
There are no comments on this title.