Aseptic processing and packaging of food products/ S. D. Holdsdworth
โดย: Holdsworth, S. D.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.036.536.3 H65 Language: English ชื่อชุด: Elsevier applied food science seriesข้อมูลการพิมพ์: London ; New York : Elsevier Applied Science : Sole distributor in the USA. and Canada, Elsevier Science Pub. Co. c1992 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 428 p. ill. 23 cm.ISBN: 185166775Xหัวเรื่อง: Food processing![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.036.536.3 H65 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE29824 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664.8.036.263 A83 Aseptic processing and packaging of particulate foods/ | 664.8.036.5 L6 Practical canning/ | 664.8.036.522 H6 Sensory shelf life estimation of food products / | 664.8.036.536.3 H65 Aseptic processing and packaging of food products/ | 664.8.037 G6 Freeze drying and advanced food technology/ | 664.8.037 H3 Cold and freezer storage manual/ | 664.8.037.54 M63 Modified atmosphere packaging of food/ |
There are no comments on this title.