Antimicrobials in food / edited by P. Michael Davidson, John N. Sofos, A.L. Branen
ผู้แต่งร่วม: Branen, Alfred Larry [ed.]
| Davidson, P. Michael [ed.]
| Sofos, John Nikolaos [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:661 A5 Language: English ชื่อชุด: Food science and technology 145ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : Taylor & Francis, 2005. ครั้งที่พิมพ์: 3rd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 706 p. : ill. ; 26 cm.ISBN: 0824740378 :หัวเรื่อง: Anti-infective agents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:661 A5 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE35240 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ | 664:658.562 G68 Total quality assurance/ | 664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ | 664:661 A5 Antimicrobials in food / | 664:661 F65 Food additives, recent developmens/ | 664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ | 664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ |
There are no comments on this title.