The biochemistry of fruits and their products/ edited by A. C. Hulme

โดย: Hulme, Alfred Cresswell
เลขเรียกหนังสือ: 581.1:634.1/.7 H85 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London, New York: Academic Press, 1970-71 รายละเอียดตัวเล่ม: 2 v.: illus.; 24 cm.ISBN: 0123612012หัวเรื่อง: Fruit processing | Fruit -- Composition | Fruit -- Ripening
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
581.1:634.1/.7 H85 (Browse shelf) กล่องที่ 170 Available 2018-08-31 1 BE20180
Technical Book
วว. เทคโนธานี
581.1:634.1/.7 H85 (Browse shelf) กล่องที่ 170 Available 2018-08-31 1 BE20181

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300