Temperature ; its measurement and control in science and industry/ edited by Charles M. Herzfeld
ผู้แต่งร่วม: Herzfeld, Charles M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 536.5 H Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York: Reinhold Publishing Corporation 1963. รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 683 p. figs., photos, tablesGeneral note: V.3, Pt.1 : Basic concepts, standards and methods | V.3, Pt.3 : Biology and medicine | V.3,Pt.2 : Applied methods and instruments | V.6,Pt.1 : Keynote Address, Thermodynamic Temperature Determination, Temperature Scales, Fixed Points, Resistance Thermometry, Thermocouple Thermometry | V.6,Pt.2 : Radiation Thermometry, Temperature Control, Electronic Thermometry, Calibration Methods, Thermometry for Special Applicationsชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 536.5 H (Browse shelf) | กล่องที่ 18 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE14736 | |
วว. เทคโนธานี | 536.5 H (Browse shelf) | กล่องที่ 10 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE30840 | |
วว. เทคโนธานี | 536.5 H (Browse shelf) | กล่องที่ 7 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE30839 | |
วว. เทคโนธานี | 536.5 H (Browse shelf) | กล่องที่ 1 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE10373 | |
วว. เทคโนธานี | 536.5 H (Browse shelf) | กล่องที่ 18 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE14737 |
There are no comments on this title.