Temperature ; its measurement and control in science and industry/ edited by Charles M. Herzfeld

ผู้แต่งร่วม: Herzfeld, Charles M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 536.5 H Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York: Reinhold Publishing Corporation 1963. รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 683 p. figs., photos, tablesGeneral note: V.3, Pt.1 : Basic concepts, standards and methods | V.3, Pt.3 : Biology and medicine | V.3,Pt.2 : Applied methods and instruments | V.6,Pt.1 : Keynote Address, Thermodynamic Temperature Determination, Temperature Scales, Fixed Points, Resistance Thermometry, Thermocouple Thermometry | V.6,Pt.2 : Radiation Thermometry, Temperature Control, Electronic Thermometry, Calibration Methods, Thermometry for Special Applications
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
536.5 H (Browse shelf) กล่องที่ 18 Weeding 2018-08-31 1 BE14736
Technical Book
วว. เทคโนธานี
536.5 H (Browse shelf) กล่องที่ 10 Weeding 2018-08-31 1 BE30840
Technical Book
วว. เทคโนธานี
536.5 H (Browse shelf) กล่องที่ 7 Weeding 2018-08-31 1 BE30839
Technical Book
วว. เทคโนธานี
536.5 H (Browse shelf) กล่องที่ 1 Weeding 2018-08-31 1 BE10373
Technical Book
วว. เทคโนธานี
536.5 H (Browse shelf) กล่องที่ 18 Weeding 2018-08-31 1 BE14737

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300