Statrch conversion technology/ edited by G.M.A. van Beynum, J.A. Roels
ผู้แต่งร่วม: Beynum, G.M.A. van [ed.] | Roels, J. A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.2 S73 Language: English ชื่อชุด: Food science and technology 14ข้อมูลการพิมพ์: New York : M. Dekker c1985 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 362 p. ill. 24 cm.ISBN: 082477194Xหัวเรื่อง: Starchชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.2 S73 (Browse shelf) | กล่องที่ 19 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE26118 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
664.2 P4 Edible starches and starch-derived syrups/ | 664.2 R31 Industrial uses of starch and its derivatives/ | 664.2 S7 Starch in food : structure, function and applications / | 664.2 S73 Statrch conversion technology/ | 664.2:547.458 V4 Marine polysaccharides : | 664.3 G85 Edible oils and fats : recent developments/ | 664.31/.36 G5 Shortenings, margarines, and food oils/ |
There are no comments on this title.