Shortenings, margarines, and food oils/ M.T. Gillies
โดย: Gillies, M. T.
เลขเรียกหนังสือ: 664.31/.36 G5 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 10ข้อมูลการพิมพ์: Part Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 333 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505175หัวเรื่อง: Oils and fats, Edible -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.31/.36 G5 (Browse shelf) | กล่องที่ 19 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE16816 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664.2 S73 Statrch conversion technology/ | 664.2:547.458 V4 Marine polysaccharides : | 664.3 G85 Edible oils and fats : recent developments/ | 664.31/.36 G5 Shortenings, margarines, and food oils/ | 664:338.439.544 นอน การวิเคราะห์ความเสี่ยงอาหาร = | 664:338.439.544(035) H3 Handbook of hygiene control in the food industry / | 664.3:504.06 E5 Environmental issues facing the edible oil industry : proceedings of a conference organised by the SCI & Fats Group in London, UK, 14 February 1996/ |
There are no comments on this title.