Shortenings, margarines, and food oils/ M.T. Gillies

โดย: Gillies, M. T.
เลขเรียกหนังสือ: 664.31/.36 G5 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 10ข้อมูลการพิมพ์: Part Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 333 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505175หัวเรื่อง: Oils and fats, Edible -- Patents
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.31/.36 G5 (Browse shelf) กล่องที่ 19 Weeding 2018-08-31 1 BE16816

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300