Shortenings, margarines, and food oils/ M.T. Gillies
โดย: Gillies, M. T.
เลขเรียกหนังสือ: 664.31/.36 G5 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 10ข้อมูลการพิมพ์: Part Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 333 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505175หัวเรื่อง: Oils and fats, Edible -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.31/.36 G5 (Browse shelf) | กล่องที่ 19 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE16816 |
There are no comments on this title.