Shelf-life evaluation of foods/ edidted by C.M.D. Man and A.A. Jones

ผู้แต่งร่วม: Jones, A.A. [ed.] | Man, C.M.D. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 S485 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Gaithersburg Aspen Publishers, Inc. 2000 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: i-xi, 272 p. ill., tables 26 cmISBN: 0834217821/หัวเรื่อง: Food -- Preservation | Food -- Shelf-life dating | Food -- Storage
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 S485 (Browse shelf) กล่องที่ 24 Available 2018-08-31 1 BE31832

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300