Principles of modified-atmosphere and sous vide product packaging/ edited by Jeffrey M. Farben, Karen L. Dodds

ผู้แต่งร่วม: Dodds, Karen L. [ed.] | Farber, Jeffrey M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 621.798-982 P7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Lancaster : Techmomic Publishing Co., Inc. 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: i-ix, 464 p, ill., tables 24 cm.ISBN: 1566762766/หัวเรื่อง: Food -- Packaging | Packaging
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
621.798-982 P7 (Browse shelf) กล่องที่ 70 Available 2018-08-31 1 BE31528

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300