Principles and practices for the safe processing of foods/ edited by David A. Shapton, Norah F. Shapton

ผู้แต่งร่วม: Shapton, David A. [ed.] | Shapton, Norah F. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:614 P7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing Limited c1998, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 457 p. ill., tables 25 cm.ISBN: 1 85573 362 5/หัวเรื่อง: Food handling -- Safety measures | Food industry and trade -- Sanitation | Food service -- Sanitation
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:614 P7 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE32030

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300