Principles and practices for the safe processing of foods/ edited by David A. Shapton, Norah F. Shapton
ผู้แต่งร่วม: Shapton, David A. [ed.] | Shapton, Norah F. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:614 P7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing Limited c1998, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 457 p. ill., tables 25 cm.ISBN: 1 85573 362 5/หัวเรื่อง: Food handling -- Safety measures | Food industry and trade -- Sanitation | Food service -- Sanitationชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:614 P7 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32030 |
There are no comments on this title.