New food product development : from concept to marketplace / Gordon W. Fuller
โดย: Fuller, Gordon W.
เลขเรียกหนังสือ: 664.001.76 F8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, c2005. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 388 p. : ill., tables ; 25 cm.ISBN: 0849316731 :หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Technological innovations![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.001.76 F8 (Browse shelf) | Available | 2023-09-01 | 1 | BE35211 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664 F6 Food process modelling/ | 664 M4 Sensory evaluation techniques / | 664 W3 Water activity in foods : fundamentals and applications / | 664.001.76 F8 New food product development : from concept to marketplace / | 664.004.6 D4 Decontamination of fresh and minimally processed produce / | 664.029.2 F6 Food labelling / | 664.1 Hon Principles of sugar technology/ |
There are no comments on this title.