Natural antimicrobials for the minimal processing of foods / edited by Sibel Roller
ผู้แต่งร่วม: Roller, Sibel [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 N3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, c2003. รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 306 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 1 85573 699 1 (Woodhead Publishing); 0849317533 (CRC Press) :หัวเรื่อง: Anti-injective agents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.03 N3 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE34722 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664.8/.9 F7 Fresh-cut fruits and vegetables : science, technologyo, and market/ | 664.8/.9 M5 Minimal processing technologies in the food industry/ | 664.8/.9 กรต GMP ระบบการจัดการและควบคุมการผลิตอาหารให้ปลอดภัย / | 664.8.03 N3 Natural antimicrobials for the minimal processing of foods / | 664.8.03 S4 Shelf life evaluation of foods/ | 664.8.03 U5 Understanding and measuring the shelf-life of food / | 664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - |
There are no comments on this title.