Natural antimicrobials for the minimal processing of foods / edited by Sibel Roller

ผู้แต่งร่วม: Roller, Sibel [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 N3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, c2003. รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 306 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 1 85573 699 1 (Woodhead Publishing); 0849317533 (CRC Press) :หัวเรื่อง: Anti-injective agents | Bactriocins | Chitosan | Food -- Preservation | Herbs | Immunoglobulins | Iron chelators | Lactoperoxidase | Lysozyme | Natamycin | Spices
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 N3 (Browse shelf) Available 2023-05-12 1 BE34722

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300