Magnetic resonance imaging in food/ Michael J. McCarthy
โดย: McCarthy, Michael J.
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.429.2 M33 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York; London : Chapman & Hall 1994 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 110 p. figs. 24 cm.ISBN: 0412988119หัวเรื่อง: Food -- Analysis![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543.429.2 M33 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30799 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:519.25 B6 Statistical methods for food science : | 664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / | 664:543.61 K53 Pearson's composition and analysis of foods/ |
There are no comments on this title.