Advances in cereal science and technology/ edited by Y. Pomeranz
ผู้แต่งร่วม: Pomeranz, Y. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.6/.7 P6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, Minnesota : American Association of Cereal Chemists 1978 รายละเอียดตัวเล่ม: V.
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.6/.7 P6 (Browse shelf) | กล่องที่ 41 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE21619 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664:663.11 F663 Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ | 664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ | 664.6/.7 M42 Cereal technology / | 664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ | 664.6/.7 R6 Convenience Foods : recent technology/ | 664:67.02:681.511 M3 Automatic control of food manufacturing processes/ | 664.692.5 E93 Extrusion cooking/ |
There are no comments on this title.