Isolation and purification of proteins/ edited by Rajni Hatti-Kaul, Bo Mattiasson
ผู้แต่งร่วม: Hatti-Kaul, Rajni [ed.] | Mattiasson, Bo [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 577.12 I8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : Marcel Dekker 2003 รายละเอียดตัวเล่ม: xix, 652 p. ill., tables 23 cm.ISBN: 0824707265/หัวเรื่อง: Proteins | Proteins -- Separation | Protein crystallization | Protein isolation | Protein purificationชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 577.12 I8 (Browse shelf) | กล่องที่ 27 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE32271 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
577.114 W5 Carbohydrate chemistry for food scientists/ | 577.115(26) M368 Marine biogenic lipids, fats, and oils / | 577.115(26) M368 Marine biogenic lipids, fats, and oils / | 577.12 I8 Isolation and purification of proteins/ | 577.15 E583 Enzyme technology, preparation, purification, stabilization, immobilization : recent advances/ | 577.15 I47 Immobilized enzymes in food and microbial processes/ | 577.15 J63 Industrial enzymes : recent advances/ |
There are no comments on this title.