Hydrogenation of fatty oils/ H. I. Waterman ... [et al.]
โดย: Waterman, H. I.
เลขเรียกหนังสือ: 665.1/.3 W Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier 1951
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 665.1/.3 W (Browse shelf) | กล่องที่ 9 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE8557 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
665.12 P7 Fatty acids/ | 665.12:613.2 H434 Health effects of dietary futty acids/ | 665.127.4 P6 Polyunsaturated fatty acids/ | 665.1/.3 W Hydrogenation of fatty oils/ | 665.1/.3 W Oils, fats, and fatty foods; their practical examination / | 665.213 F5 Fish oil: technology, nutrition and marketing : proceedings of a conference/ | 665.213:613.2 F57 Fish oils in nutrition/ |
There are no comments on this title.