Health effects of dietary futty acids/ edited by Gary J. Nelson

ผู้แต่งร่วม: Nelson, Gary J. [ed.] | American Oil Chemists' Society
เลขเรียกหนังสือ: 665.12:613.2 H434 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Chermpaign, IL : American Oil Chenists' Society [c1991] รายละเอียดตัวเล่ม: vii, 274 p. ill., tablesISBN: 0935315314หัวเรื่อง: Fatty acids in human nutrition -- Congresses | Fatty acids -- Health aspects -- CongressesGeneral note: Based on the oral presentation made at the short course, held in Baltimore, md., Apr. 1990. Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
665.12:613.2 H434 (Browse shelf) กล่องที่ 6 Available 2018-08-31 1 BE29378

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300