Health effects of dietary futty acids/ edited by Gary J. Nelson
ผู้แต่งร่วม: Nelson, Gary J. [ed.]
| American Oil Chemists' Society
เลขเรียกหนังสือ: 665.12:613.2 H434 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Chermpaign, IL : American Oil Chenists' Society [c1991] รายละเอียดตัวเล่ม: vii, 274 p. ill., tablesISBN: 0935315314หัวเรื่อง: Fatty acids in human nutrition -- Congresses![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 665.12:613.2 H434 (Browse shelf) | กล่องที่ 6 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE29378 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
665.1(035) B3 Fats and oils handbook/ | 665.12 F37 Fatty acids manufacture : recent advances/ | 665.12 P7 Fatty acids/ | 665.12:613.2 H434 Health effects of dietary futty acids/ | 665.127.4 P6 Polyunsaturated fatty acids/ | 665.1/.3 W Hydrogenation of fatty oils/ | 665.1/.3 W Oils, fats, and fatty foods; their practical examination / |
There are no comments on this title.