Handbook of food, drug, and cosmetic excipients/ Susan C. Smolinske
โดย: Smolinske, Susan C.
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.002.35 S66 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, 1992. รายละเอียดตัวเล่ม: 439 p. : ill.; 26 cm.ISBN: 084933585Xหัวเรื่อง: Cosmetics -- Handbooks, manuals, etc![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664.002.35 S66 (Browse shelf) | กล่องที่ 15 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30552 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
REF 663.2/.5:03 S7 The New Sotheby's Wine Encyclopedia/ | REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ | REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ | REF 664.002.35 S66 Handbook of food, drug, and cosmetic excipients/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ |
There are no comments on this title.