Handbook of citrus by products and processing technology/ Robert J. Braddock
โดย: Braddock, Robert J.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9:634.3 B73 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : John Wiley & Sons, Inc. 1999 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 247 p. figs, tables 24 cm.ISBN: 0471190241/หัวเรื่อง: Citrus fruit industry![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9:634.3 B73 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31701 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.8/.9:339.564 นวพ ข้อมูลเพื่อการวางแผนด้านยุทธศาสตร์การส่งออกอาหารไทย/ | 664.8/.9:351.77 E8 EU food law : a practical guide/ | 664.8/.9:351.77 E8 EU food law : a practical guide/ | 664.8/.9:634.3 B73 Handbook of citrus by products and processing technology/ | 664.91/.94 A The science of meat and meat products / | 664.95 Z Preservation of fish products by refrigeration/ | 665.58(5) S3 Discover the secret of Asian natural beauty : Proceedings book. The 5th Scientific Conference of the Asian Societies of Cosmetic Scientists, 1-3 March 2001, Bangkok, Thailand / |
There are no comments on this title.