Handbook of analytical methods for dietary supplements / Frank Jaksch, Mingfu Wang, Mark Roman
โดย: Jaksch, Frank
ผู้แต่งร่วม: Roman, Mark
| Wang, Mingfu
เลขเรียกหนังสือ: 543:547.9(035) J3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Pharmacists Association, 2005 รายละเอียดตัวเล่ม: 215 p.: 26 cm.ISBN: 1582120552หัวเรื่อง: Dietary supplements -- Analysis![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 543:547.9(035) J3 (Browse shelf) | กล่องที่ 80 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35391 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
543.544:547.466 C7 Amino acids and amines/ | 543.544:547.915.5 M375 Lipid chromatographic analysis/ | 543:546 H Applied inorganic analysis, with special reference to the analysis of metals, minerals and rocks | 543:547.9(035) J3 Handbook of analytical methods for dietary supplements / | 543:66 Gri Technical methods of analysis/ | 543.867 M4 Methods for the determination of vitamins in food: recommended by COST 91/ | 544.112 อมส สนุกกับโมเลกุล : อัศจรรย์เคมีของสสารรอบตัวเรา = |
There are no comments on this title.