Handbok of food isotherms : water sorption parameters for food and food components/ Hector A. Iglesias, Jorge Chirife
โดย: Iglesias, Hector A.
ผู้แต่งร่วม: Chirife, Jorge
เลขเรียกหนังสือ: 664-4(022) I34 Language: English ชื่อชุด: Food science and technologyข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1982 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 347 p. chiefly ill. 24 cm.ISBN: 0123703808หัวเรื่อง: Food -- Water activity![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664-4(022) I34 (Browse shelf) | กล่องที่ 7 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25277 |
There are no comments on this title.