Handbok of food isotherms : water sorption parameters for food and food components/ Hector A. Iglesias, Jorge Chirife

โดย: Iglesias, Hector A.
ผู้แต่งร่วม: Chirife, Jorge
เลขเรียกหนังสือ: 664-4(022) I34 Language: English ชื่อชุด: Food science and technologyข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1982 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 347 p. chiefly ill. 24 cm.ISBN: 0123703808หัวเรื่อง: Food -- Water activity
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664-4(022) I34 (Browse shelf) กล่องที่ 7 Available 2018-08-31 1 BE25277

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300