Guide to specifications for general notices, general methods, identification tests, test solutions and other reference materials

โดย: JOINT FAO / WHO Expert Committee in Food Additives
เลขเรียกหนังสือ: REF 389.6:664:661(022) J6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome: FAO 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: 304 p.General note: FAO food and Nutrition Paper 5 Rev.1
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 389.6:664:661(022) J6 (Browse shelf) กล่องที่ 164 Available 2018-08-31 1 BE25332

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300