Guide to specifications for general notices, general methods, identification tests, test solutions and other reference materials
โดย: JOINT FAO / WHO Expert Committee in Food Additives
เลขเรียกหนังสือ: REF 389.6:664:661(022) J6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome: FAO 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: 304 p.General note: FAO food and Nutrition Paper 5 Rev.1
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 389.6:664:661(022) J6 (Browse shelf) | กล่องที่ 164 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25332 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
REF 349.6:504 G6 Environmental statutes | REF 389.16(022) I5 Quantities and units | REF 389.1(73) U5 Specifications, tolerances, and other technical requirements for weighing and measuring devices : as adopted by the 86th National Conference on Weights and Measures 2001/ | REF 389.6:664:661(022) J6 Guide to specifications for general notices, general methods, identification tests, test solutions and other reference materials | REF 389.6:664:661(022) J6 Guide to specifications for general notices, general methods, identification tests, test solutions and other reference materials/ | REF 504.06:006.322(100) ISO I5 The ISO 14000 handbook | REF 504.06(022) P66 Pollution prevention technology handbook |
There are no comments on this title.