Fundamentals of packaging
ผู้แต่งร่วม: Paine, F. A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 621.798 P3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London Blackie and Son 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: 330 p. ill.
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 621.798 P3 (Browse shelf) | Checked out | 2018-11-08 | 1 | BE19085 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
621.798.15 W3 Multilayer flexible packaging :Technology and applications for the food, personal care and over-the-counter pharmaceutical industries / | 621.798.1:664 E4 Emerging food packaging technologies : | 621.798 E5 Environmentally compatible food packaging / | 621.798 P3 Fundamentals of packaging | 621.798 P33 The packaging user's handbook | 621.798 ทณบ การออกแบบบรรจุภัณฑ์. (PACKAGING DESIGN)/ | 621.798 ภวร การบรรจุอาหาร = |
There are no comments on this title.