Fundamentals of food process engineering/ Romeo T. Toledo

โดย: Toledo, Romeo T.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 T64 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Maryland : Aspen Publishers, Inc. 1999 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 602 p. ill. 23 cm.ISBN: 083421315X.หัวเรื่อง: Food industry and tradeGeneral note: A Chapman & Hall Food Science Book
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8/.9 T64 (Browse shelf) กล่องที่ 53 Checked out 2023-04-19 1 BE31708

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300