A symposium on chemical additives in food/ edited by R.W.L. Goodwin
ผู้แต่งร่วม: Goodwin, R.W.L. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:661 S93 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boston : Little, Brown and Company 1967 รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 128 p. ill., tables 22 cm.หัวเรื่อง: Food additives![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:661 S93 (Browse shelf) | กล่องที่ 17 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE12612 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664:661 A5 Antimicrobials in food / | 664:661 F65 Food additives, recent developmens/ | 664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ | 664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ | 664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ | 664.661/.667 B38 Batter and breading technology/ | 664:661.73 G87 Food acid manufacture : recent developments/ |
There are no comments on this title.