Fruit processing : nutrition, products, and quality management/ edited by David Arthey and Philip R. Ashurst
ผู้แต่งร่วม: Arthey , David [ed.]
| Ashurst, Philip R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.85 F788 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Gaithersburg, MD : Aspen Publication 2001 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 312 p. ill., tables 26 cm.ISBN: 0834217333หัวเรื่อง: Fruit![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.85 F788 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32025 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.83 T34 Potato processing/ | 664.83/.84 H36 Commercial processing of vegetables/ | 664.83/.85 T7 Food products formulary | 664.85 F788 Fruit processing : nutrition, products, and quality management/ | 664.85 H36 Commercial processing of fruits/ | 664.85 P7 Processing fruits : = | 664.854 ศรส การผลิตเงาะแห้ง : เอกสารประกอบการฝึกอบรม/ |
There are no comments on this title.