Freeze drying and advanced food technology/ edited by S. A. Goldblith ... [et al.]
ผู้แต่งร่วม: Goldblith, S. A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.037 G6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London : Academic Press 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: xxxi, 730 p. ill., tables
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.037 G6 (Browse shelf) | กล่องที่ 5 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE20650 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.8.036.5 L6 Practical canning/ | 664.8.036.522 H6 Sensory shelf life estimation of food products / | 664.8.036.536.3 H65 Aseptic processing and packaging of food products/ | 664.8.037 G6 Freeze drying and advanced food technology/ | 664.8.037 H3 Cold and freezer storage manual/ | 664.8.037.54 M63 Modified atmosphere packaging of food/ | 664.8.037.54 P7 Principles and applications of modified atmosphere packaging of feeds/ |
There are no comments on this title.