Food texture and viscosity : concept and measurement/ Malcolm C. Bourne

โดย: Bourne, Malcolm C.
เลขเรียกหนังสือ: 664-4 B685 Language: English ชื่อชุด: Food science and technologyข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press c1982 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 325 p. ill. 24 cm.ISBN: 0121190609หัวเรื่อง: Food texture | Food -- Analysis | Viscosity
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664-4 B685 (Browse shelf) กล่องที่ 7 Available 2018-08-31 1 BE25279

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300