Food safety/ Julie Miller Jones
โดย: Jones, Julie Miller
เลขเรียกหนังสือ: 664:614.31 J66 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : Eagan Press c1992 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 453 p. ill. 24 cm.ISBN: 0962440736หัวเรื่อง: Food -- Toxicologyชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:614.31 J66 (Browse shelf) | Available | 2021-10-05 | 1 | BE30154 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664:612.39 อหร อาหาร โภชนาการและผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร / | 664:612.39 G7 Food composition data : production, management and use/ | 664:612.39 P57 Nutrition technology of processed foods/ | 664:614.31 J66 Food safety/ | 664:614 P7 Principles and practices for the safe processing of foods/ | 664:614 S26 Sanitation in food processing/ | 664:62 I5 Developments in food engineering |
There are no comments on this title.