Food quality and safety systems : A training manual on food hygiene and the hazard analysis and critical control point (HACCP) system/ Food Quality Standards Service, Food and Nutrition Division, FAO

โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations Food and Nutrition Division, Food Quality and Standards Service
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.8/.9(035) F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO 1998 รายละเอียดตัวเล่ม: 232 p. 30 cm.ISBN: 9251041156หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation | Food -- Quality
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
006.3:664.8/.9(035) F6 (Browse shelf) กล่องที่ 86 Available 2018-08-31 1 BE34055

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300