Food quality and safety systems : A training manual on food hygiene and the hazard analysis and critical control point (HACCP) system/ Food Quality Standards Service, Food and Nutrition Division, FAO
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations Food and Nutrition Division, Food Quality and Standards Service
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.8/.9(035) F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO 1998 รายละเอียดตัวเล่ม: 232 p. 30 cm.ISBN: 9251041156หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664.8/.9(035) F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34055 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
006.3:664.8/.9 A8 Auditing in the food industry : from safety and quality to environmental and other audits/ | 006.3:664.8/.9 M3 Making the most of HACCP : learning from others' experience/ | 006.3:664.8/.9 กรท คู่มือการตรวจประเมินมาตรฐานการบริการอาหารฮาลาลเพื่อการท่องเที่ยว = | 006.3:664.8/.9(035) F6 Food quality and safety systems : A training manual on food hygiene and the hazard analysis and critical control point (HACCP) system/ | 006.3:664.9 F6 Good practices for the meat industry / | 006.3:664.9 H3 HACCP in the meat industry/ | 006.83(9) S7 Quality management systems - fundamentals and vocabulary / |
There are no comments on this title.