Food products formulary

ผู้แต่งร่วม: Komarik, Stephan L.
เลขเรียกหนังสือ: 664.83/.85 T7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: V ill. 27 cm.ISBN: 0870551523 (V.1)หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etcGeneral note: Komarik, S.L. Tressler, D.K. and Long L. Meats, poultry, fish, shelfish; V.2 : Tressler, D.K. and Sultan, W..J. Cereals, baked goods, dairy and egg, products
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.83/.85 T7 (Browse shelf) กล่องที่ 8 Available 2018-08-31 1 BE24741

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300