Food products formulary
ผู้แต่งร่วม: Komarik, Stephan L.
เลขเรียกหนังสือ: 664.83/.85 T7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: V ill. 27 cm.ISBN: 0870551523 (V.1)หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etcGeneral note: Komarik, S.L. Tressler, D.K. and Long L. Meats, poultry, fish, shelfish; V.2 : Tressler, D.K. and Sultan, W..J. Cereals, baked goods, dairy and egg, productsชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.83/.85 T7 (Browse shelf) | กล่องที่ 8 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE24741 |
There are no comments on this title.