Food processing technology : principles and practice/ P. Fellows
โดย: Fellows, P.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 F4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing 2000 รายละเอียดตัวเล่ม: xxxi, 575 p. ill., tables 25 cm.ISBN: 1 85573 533 4หัวเรื่อง: Food processing | Food technologyชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 F4 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31663 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||
664.858 R3 Jam manufacture/ | 664.871 B Soup manufacture : canning dehydration and quick freezing / | 664.8/.9 D4 Developments in food preservation/ | 664.8/.9 F4 Food processing technology : principles and practice/ | 664.8/.9 H3 Handbook of food preservation / | 664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / | 664.8/.9 L Some savoury food products/ |
There are no comments on this title.