Food process design and evaluation/ Rakesh Kumar Singh
โดย: Singh, Rakesh Kumar
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 S5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Lancaster, PA. : Technonic Publishing Co., Inc. 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 257 p. ill., tables 23 cm.ISBN: 1566762308/หัวเรื่อง: Food technologyชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 S5 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31716 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.8/.9 L Some savoury food products/ | 664.8/.9 L5 New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ | 664.8/.9 N4 New methods of food preservation/ | 664.8/.9 S5 Food process design and evaluation/ | 664.8/.9 T64 Fundamentals of food process engineering/ | 664.8/.9 กรต GMP ระบบการจัดการและควบคุมการผลิตอาหารให้ปลอดภัย / | 664.8/.9 พทก การถนอมผลิตผลการเกษตร = |
There are no comments on this title.