Food packaging and preservation : theory and practice/ edited by M. Mathlouthi

ผู้แต่งร่วม: Mathlouthi, M. [ed.] | International Symposium onFood Packaging in France WEmballage et Conservation fes Produits Alimentaires"(1st : 1985 : University of Reims)
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.038 F65 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London; New York : Elsevier Applied Science Publishers c1986 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 402 p. ill. 23 cm.ISBN: 0853344132/หัวเรื่อง: Food -- Packaging -- Congresses | Food -- Preservation -- CongressesGeneral note: Based on lectures given at the First International Symposium on Food Packaging in France "Emballage et conservation des Produits Alimentaires", held May 20-23, 1985 at the University of Reims, organized by ADRIAC (Champagne-Ardennes Area Food Industries Association), the University of Reims, and Rhone-Poulenc Films
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.038 F65 (Browse shelf) กล่องที่ 11 Available 2018-08-31 1 BE27141

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300