Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ edited by Martha E. Rhodes
ผู้แต่งร่วม: Rhodes, Marthan E.
| Association of Official Analytical Chemists
เลขเรียกหนังสือ: 664:663.11 F663 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boston : .K. Hall c1979 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 216 p. ill. 25 cm.ISBN: 0816121362หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- Congresses![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:663.11 F663 (Browse shelf) | กล่องที่ 7 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25973 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ | 664.661/.667 B38 Batter and breading technology/ | 664:661.73 G87 Food acid manufacture : recent developments/ | 664:663.11 F663 Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ | 664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ | 664.6/.7 M42 Cereal technology / | 664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ |
There are no comments on this title.