Food factories : processes, equipment, costs/ edited by Alfred Bartholomai
ผู้แต่งร่วม: Bartholomai, Alfred [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:658.2 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Weinheim; New York : VCH 1987 รายละเอียดตัวเล่ม: xv, 284 p. ill., tables 24 cm.หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Equipment and supplies![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:658.2 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 19 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE28364 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / | 664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ | 664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ | 664:658.562 G68 Total quality assurance/ | 664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ |
There are no comments on this title.