Food engineering operation/ J. G. Brennan ... [et al.]; with a foreword by E.J. Rolfe
ผู้แต่งร่วม: Brennan, J.G.
| National College of Food Technology
เลขเรียกหนังสือ: 664 B7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam, New York [etc.] : Elsevier Pub. Co. 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 443 p. ill. 23 cm.ISBN: 0444200320/หัวเรื่อง: Food industry and trade![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664 B7 (Browse shelf) | Checked out | 2018-11-09 | 1 | BE13706 |
There are no comments on this title.