Food engineering operation/ J. G. Brennan ... [et al.]; with a foreword by E.J. Rolfe

ผู้แต่งร่วม: Brennan, J.G. | National College of Food Technology
เลขเรียกหนังสือ: 664 B7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam, New York [etc.] : Elsevier Pub. Co. 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 443 p. ill. 23 cm.ISBN: 0444200320/หัวเรื่อง: Food industry and tradeGeneral note: Based on the lecture course in food engineering given at the National College of Technology (University of Reading)
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664 B7 (Browse shelf) Checked out 2018-11-09 1 BE13706

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300