Food emulsion / edited by Stig E. Friberg, Kare Larsson, Johan Sjoblom

ผู้แต่งร่วม: Friberg, Stig E. [ed.] | Larsson, Kare [ed.] | Sjoblom, Johan [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.647 F6 Language: English ชื่อชุด: Food science and technology 132ข้อมูลการพิมพ์: New York : Marcel Dekker, c2004. ครั้งที่พิมพ์: 4th ed., Revised and Expandedรายละเอียดตัวเล่ม: x, 640 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0824746961 :หัวเรื่อง: Emulsions | Food
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.647 F6 (Browse shelf) กล่องที่ 53 Available 2018-08-31 1 BE34824
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664:631.56 M38 Essentials of food safety and sanitation/ 664:642.2 S6 Snack foods processing / 664:642.572 M37 Snack food technology/ 664.647 F6 Food emulsion / 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ 664:65.015.11 L6 Food plant design / 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300