Food emulsion / edited by Stig E. Friberg, Kare Larsson, Johan Sjoblom
ผู้แต่งร่วม: Friberg, Stig E. [ed.] | Larsson, Kare [ed.] | Sjoblom, Johan [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.647 F6 Language: English ชื่อชุด: Food science and technology 132ข้อมูลการพิมพ์: New York : Marcel Dekker, c2004. ครั้งที่พิมพ์: 4th ed., Revised and Expandedรายละเอียดตัวเล่ม: x, 640 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0824746961 :หัวเรื่อง: Emulsions | Foodชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.647 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34824 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664:631.56 M38 Essentials of food safety and sanitation/ | 664:642.2 S6 Snack foods processing / | 664:642.572 M37 Snack food technology/ | 664.647 F6 Food emulsion / | 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ | 664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ |
There are no comments on this title.