Food dehydration/ edited by Wallace B. Van Arsdel, Michael J. Copley and Arthur I. Morgan

โดย: Van Arsdel, Wallace B. ed.
ผู้แต่งร่วม: Copley, Michael Joseph [ed.] | Morgan, Arthur I [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.047 V36 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1973 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 2 V. ill. 24 cm.ISBN: 087055137X (V.1)หัวเรื่อง: Food -- DryingGeneral note: V. 1 : Drying methods and phenomena; V. 2 : Practices and applications
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.047 V36 (Browse shelf) กล่องที่ 5 Available 2018-08-31 1 BE22427

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300