Food composition data : production, management and use/ H. Greenfield and D.A.T. Southgate; technical editors, B.A. Burlingame and U.R. Charrondiere

โดย: Greenfield, H.
ผู้แต่งร่วม: Burlingame, B.A. [ed.] | Charrondiere, U.R. [ed.] | Southgate, D.A.T. | Food and Agriculture Organization of the United Nations
เลขเรียกหนังสือ: 664:612.39 G7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO, 2003 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 288 p. : ill., table; 25 cm.ISBN: 9251049491หัวเรื่อง: Food -- Analysis | Food -- Composition
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:612.39 G7 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE34569

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300